Statome šildymo ir maisto gaminimo krosnis Vilniaus regione ir kitose Lietuvos vietose. Tikslesnė informacija ir užsakymas tel. +370 676 00473, Aleksandr Vika.
Spauskite paveiksliuką norėdami skaityti krosnies aprašymą.
Krosnys ir šiaudiniai namai
17.11.2015
Statome šildymo ir maisto gaminimo krosnis Vilniaus regione ir kitose Lietuvos vietose. Tikslesnė informacija ir užsakymas tel. +370 676 00473, Aleksandr Vika.
Spauskite paveiksliuką norėdami skaityti krosnies aprašymą.
Gru 02, 2015 @ 10:27:49
Pastaruoju metu susidomėjau šiaudinių namų statyba. Į daugumą iškilusių klausimų, atsakymus pavyko rasti internete.
Deja, išliko vienas esminis klausimas. Šiaudai. Kaip suprantu naudojami rugių šiaudai. Tik klausimas dėl šiuolaikinių rugių auginimo būdų. Retas ūkininkas šiais laikais nepurškia pasėlių įvairiais chemikalais. Ypač neramina grūdų brandinimo chemikalų koncentracija (paskutinis purškimas). Nuplaut viso to “gėrio“ nėra kaip. Gyvent su sienose užkonservuotu “nuodų kokteiliu“ irgi kažkaip nedrąsu. Gal žinot ūkininkų kurie nenaudoja chemikalų? O gal yra kažkas, ko aš nežinau? Būtų įdomu išgirsti jūsų nuomonę šiuo klausimu.
Vas 26, 2016 @ 10:28:29
Sveiki, Aurimai. Atsiprašau, buvau praleidęs jūsų komentarą. Dabar pasitaisau.
Šitas klausymas ir man aktualus. Aš nesidomėjau tyrimais apie tokių chemikalų poveikį aplinkai ir žmogaus sveikatai, bet manau, kad gyventi tokiam name nėra pavojingiau, negu valgyti duoną iš apdorotų grūdų. Aišku, jei yra galimybė, galima pirkti šiaudus iš ekologinių ūkių. Kiek žinau, bent jau prie Vilniaus tokių yra. Tik ekologiniuose šiauduose būna daugiau žolių, bet kadangi mes norime gyventi sveikai, mums tai neturėtų būti didelis trūkumas.